OULET

Aquí trobaràs ofertes de roba i material de muntanya de segona mà.

Si tens material, roba, llibres o imatges de muntanya que no utilitzis els hi pots donar una segona vida, publiqueu a l’Oulet del GEM.

Com?
Envie’ns fotos i preu que estimes al correu electrònic outlet.grupexcursionistamca@gmail.com se valorarà i ajustarà el preu de venta.

Quin benefici te el GEM?
El GEM carregarà sobre el preu establert al producte 5 € que se destinarà a l’ajuda de la secció de Joves del GEM.

Quan ho publicam?.
En haver acordat el preu i tenir la informació del producte i de la persona, nom complet, número de mòbil i adreça electrònica.

Com se fa la gestió de venta?
La persona que li interessa un producte enviarà un correu electrònic a outlet.grupexcursionistamca@gmail.com, indicant el producte del qual està interessat, nom complet i número de telèfon. En breu telefònicament i per les parts s’acordarà dia i hora i lloc per fer l’operació; si el producte convenç i s’efectua l’operació aquest deixarà de ser visible a la web. En cas contrari continuarà la seva visibilitat.

Un producte podrà estar publicitat un màxim de tres mesos.

 

Chirucas

Bastons BungyPump

Bastons BungyPump. De 6 kg i de 4 kg.

Poc ús i en bon estat. Preu de venta (cada parell) 65 € + 5 € Joves GEM

Els bastons BungyPump van ser desenvolupats originalment per un equip de preparadors físics suecs per a l’entrenament d’esquí de fons.
L’objectiu és enfortir el tren superior mentre s’alleugen les articulacions.
Avui dia, BungyPump és una marca i un concepte de bastons que completa i revoluciona l’oferta clàssica de bastons rígids per a la marxa nòrdica i el senderisme“.

Si estàs interessat en aquest producte fes-nos un mail a  outlet.grupexcursionistamca@gmail.com  i ens posarem en contacte amb tu.

Chirucas

Camisetes TACTIC

TALLA DONA > S (1) / M (4) / L (7) / XL (1)

TALLA HOME > M (2) / L (5) / XL (1)

PREU: 30 €.

Si estàs interessat en aquest producte fes-nos un mail a  outlet.grupexcursionistamca@gmail.com  i ens posarem en contacte amb tu.

Chirucas

BASTONS Forclaz 900

Un par de bastons Forclaz 900 (ALU 7075 T6) de Decathlon de 110 cm de longitut mínima, extensible a 130 cm  (d’aquest model son els més curts), plegats en tres seccions queden a 36 cm de llarg cosa que els fa molt pràctics per dur dins la motxilla o viatjar en maleta facturada, el seu estat és perfecte, es pot dir que nous ja que els vaig comprar massa llargs per desinformació i no més s’han fet servir una estona curta, el preu de compra es de 69,99 €, estàn a la venda per 55,00 €.
Disposam de més fotografies.

Si estàs interessat en aquest producte fes-nos un mail a  outlet.grupexcursionistamca@gmail.com  i ens posarem en contacte amb tu.

Chirucas

ESCUT DEL GEM

Logotip antinc del GEM sobre tela i brodat, una reliquía pels amants de les coses que conten històries.

Edició limitada a un preu excepcional de 5 €.

Si estàs interessat en aquest producte fes-nos un mail a outlet.grupexcursionistamca@gmail.com i ens posarem en contacte amb tu.

Grup Excursionista de Mallorca

Som una entitat dedicada a la pràctica i a la potenciació de les diferents especialitats esportives i ambientals que tenen com a marc d’actuació la muntanya.

Contacte

grupexcursionistamca@gmail.com

President

Mòbil +34 682 659 843

Horari d’atenció per telèfon: dilluns i dimecres de 18 a 20 hores.

Horari d’atenció per WhatsApp: 24 hores dilluns a diumenge.

Vicepresident

Mòbil +34 639 326 664

Informació per WhatsApp, se contestarà a partir de les 20 hores de dilluns a divendres.

Problemes i temes relacionats amb el web.

Direcció i horaris

Centre Flassaders
Carrer Ferreria, 10.
07002. Palma, Illes Balears
Dilluns de 17.30 h a 19.30 h.
Agost tancat.