Oulet GEM

Aquí trobaràs ofertes de roba i material de muntanya de segona mà.

Si tens material, roba, llibres o imatges de muntanya que no utilitzis els hi pots donar una segona vida, publiqueu a l’Oulet del GEM.

Com?. Envie’ns fotos i preu que estimes al correu electrònic outlet.grupexcursionistamca@gmail.com se valorarà i ajustarà el preu de venta.
Quin benefici te el GEM?. El GEM carregarà sobre el preu establert al producte 5 € que se destinarà a l’ajuda de la secció de Joves del GEM.
Quan ho publicam?. En haver acordat el preu i tenir la informació del producte i de la persona, nom complet, número de mòbil i adreça electrònica.
Com se fa la gestió de venta? La persona que li interessa un producte enviarà un correu electrònic a outlet.grupexcursionistamca@gmail.com, indicant el producte del qual està interessat, nom complet i número de telèfon. En breu telefònicament i per les parts s’acordarà dia i hora i lloc per fer l’operació; si el producte convenç i s’efectua l’operació aquest deixarà de ser visible a la web. En cas contrari continuarà la seva visibilitat.
Un producte podrà estar publicitat un màxim de tres mesos.

 

Chirucas

Bastons BungyPump

Bastons BungyPump. De 6 kg i de 4 kg.

Poc ús i en bon estat. Preu de venta (cada parell) 65 € + 5 € Joves GEM

Els bastons BungyPump van ser desenvolupats originalment per un equip de preparadors físics suecs per a l’entrenament d’esquí de fons.
L’objectiu és enfortir el tren superior mentre s’alleugen les articulacions.
Avui dia, BungyPump és una marca i un concepte de bastons que completa i revoluciona l’oferta clàssica de bastons rígids per a la marxa nòrdica i el senderisme“.

Si estàs interessat en aquest producte fes-nos un mail a  outlet.grupexcursionistamca@gmail.com  i ens posarem en contacte amb tu.

Chirucas

BASTONS Forclaz 900

Un par de bastons Forclaz 900 (ALU 7075 T6) de Decathlon de 110 cm de longitut mínima, extensible a 130 cm  (d’aquest model son els més curts), plegats en tres seccions queden a 36 cm de llarg cosa que els fa molt pràctics per dur dins la motxilla o viatjar en maleta facturada, el seu estat és perfecte, es pot dir que nous ja que els vaig comprar massa llargs per desinformació i no més s’han fet servir una estona curta, el preu de compra es de 69,99 €, estàn a la venda per 55,00 €.
Disposam de més fotografies.

Si estàs interessat en aquest producte fes-nos un mail a  outlet.grupexcursionistamca@gmail.com  i ens posarem en contacte amb tu.

Chirucas

ESCUT DEL GEM

Logotip antinc del GEM sobre tela i brodat, una reliquía pels amants de les coses que conten històries.

Edició limitada a un preu excepcional de 5 €.

Si estàs interessat en aquest producte fes-nos un mail a outlet.grupexcursionistamca@gmail.com i ens posarem en contacte amb tu.

GEM

Contacte

Carrer dels Horts, 1 baixos.
07003 Palma, Illes Balears
@. grupexcursionistamca@gmail.com
Tel. +34 971 718 823

Horari

Dilluns i dimecres
de 18.00 h a 20.00 h.
Juliol dilluns de 18.00 h a 20.00 h.

Agost tancat.