SOBRE GRUP EXCURSIONISTA DE MALLORCA

Junta Directiva

Equip – Junta Directiva actual

Tomeu Porcel Pons

Tomeu Porcel Pons

President

Som soci federat del GEM des de l’any 1973 i responsable de la Secció de Matinals des de l’any 2015. Em consider un muntanyer en el sentit “simbòlic i emocional”, dels que començàrem a trescar per la muntanya ara fa 50 anys, entenent l’afició des d’un punt de vista de la col·laboració enfront de la competició.

Som amic dels meus amics i, de totes les meves aficions, l’excursionisme és la que m’ha regalat més amistats i moments d’alegria. Per a mi, més important que on vaig, és amb qui hi vaig.

He assumit la presidència amb una actitud d’il·lusió, compromís i agraïment. Agraïment a totes les persones que ajuden, col·laboren i participen fent que el GEM camini. Compromís a col·laborar, evidentment amb entrega, altruisme, generositat i diligència. Amb la il·lusió de seguir compartint experiències agradables i satisfactòries emmarcades en l’àmbit esportiu, social i cultural de la muntanya.

Joan Sintes

Joan Sintes Janer

Vicepresident

Compromis per quatre anys a la tasca de vicepresindent per dur endavant les tasques que mantenen viu el club, i a l’hora transmetre la il·lusió per que els més joves agafin el relleu i la responsabilitat.

Lee Davies

Tresorera

Tot i que estic en aquesta preciosa illa des del 75, va ser el 2005 quan em vaig fer sòcia del GEM per primera vegada i vaig poder conèixer Tramuntana i els seus encants. Gràcies al GEM i els seus membres vaig poder explorar altres països i gaudir de la meva passió per la natura. Ara m’han brindat l’oportunitat d’aportar el meu granet de sorra al tema de la comptabilitat i estic encantada de formar part d’aquesta extraordinària família.

Jordi Soler

Jordi Soler

Vocal

Jordi Soler Vallespir, nascut a Palma, l’any 1980. Soci del GEM des del 2013, poc després de tornar a viure a Mallorca, amb la intenció de conèixer i trescar per la Serra. Vaig trobar-hi un grup fantàstic i molt ben avingut. També he pogut conèixer els Pirineus en algunes de les etapes de la Transpirinenca. Vaig agafar encantat el relleu de l’anterior Junta; intentant donar continuïtat a la seva gran tasca realitzada els últims anys. El principal valor del club són la qualitat humana dels seus socis i l’ambient tan bo de companyonia que hi ha a les diferents sortides de cada una de les seccions.

Toni Morey

Toni Morey

Secretari

 

Tomeu Porcel Pons

Tomeu Porcel Pons

President

Lee Davies

Tresorera

Toni Morey

Toni Morey

Secretari

Joan Sintes

Joan Sintes Janer

Vicepresident

Jordi Soler

Jordi Soler Vallespir

Vocal

Grup Excursionista de Mallorca

Som una entitat dedicada a la pràctica i a la potenciació de les diferents especialitats esportives i ambientals que tenen com a marc d’actuació la muntanya.

Contacte

grupexcursionistamca@gmail.com

President

Mòbil +34 682 659 843

Horari d’atenció per telèfon: dilluns i dimecres de 18 a 20 hores.

Horari d’atenció per WhatsApp: 24 hores dilluns a diumenge.

Vicepresident

Mòbil +34 639 326 664

Informació per WhatsApp, se contestarà a partir de les 20 hores de dilluns a divendres.

Problemes i temes relacionats amb el web.

Direcció i horaris

Carrer dels Horts, Baixos 1.
07003. Palma, Illes Balears
Dilluns de 18.00 h a 20.00 h.
Agost tancat.