MAT- 20240609 CAMÍ DE SA COSTERA A CALA TUENT

MAT- 20240609 CAMÍ DE SA COSTERA A CALA TUENT
Informació General
Data excursió: 09/06/2024
Enllaç municipi: https://es.wikipedia.org/wiki/Sóller
Municipi de sortida: Sóller
Descripció excursió:

Guia: Xisca Palou i Xisco Mas / Responsable: Tomeu Porcel (615425796, només WhatsApp)

Imprescindible: Motxilla, botes adequades al recorregut. Roba: capell, fulard o buff, camiseta tècnica. Farmaciola personal i manta tèrmica. Siulet, frontal i bossa per a fems (així evitam tant la contaminació visual com mediambiental). Beguda: 3 litres d’aigua. Menjar: Aliments energètics o fruits secs. Piscolabis o fruita. Berenar contundent.

Recomanable: Crema de protecció solar, bastons plegables, camiseta tècnica de recanvi, camiseta de cotó, roba de bany, tovallola, crema per a picades de grumers, begudes energètiques.

Es crearà un grup de WhatsApp amb tots els participants per organitzar i gestionar l’activitat, l’organització de cotxades, llocs i hores de trobada, resoldre les qüestions necessàries a darrera hora, com pugui ser anunciar algun canvi o fins i tot anul·lar l’excursió.
Necessitarem molta puntualitat i respecte per trobar-nos a les 7.15 h al Port de Sóller. Donarem la ubicació exacta al grup de WhatsApp, d’on deixarem la meitat dels cotxes. Cal respectar l’organització que hàgim previst.
Els inscrits autoritzen que les fotos realitzades entre els participants i publicades al grup de WhatsApp siguin propietat del GEM, que les podrà pujar al Flickr i a les xarxes socials del GEM. Les fotos realitzades per cada un dels participants durant l’excursió no podran ser publicades a cap xarxa social personal sense el permís de la Junta Directiva del GEM.

Inscripció prèvia per als socis del GEM directament a https://www.gemweb.org/ abans de les 19 hores del divendres 31 de maig. En cas de triar l’opció A, s’ha d’adjuntar el corresponent comprovant de l’ingrés de 16 €.
Inscripció prèvia per als NO-SOCIS del GEM enviant un correu a grupexcursionistamca@gmail.com amb el seu nom complet i número de telèfon abans de les 19 hores del dimecres 29 de maig. Han de confirmar conèixer, comprendre i acceptar el MIDE i la descripció tècnica. Cada participant ha de ser responsable i conscient de les seves aptituds per assumir les dificultats de l’excursió abans d’inscriure-s’hi. Abans de fer la inscripció, el responsable de la Secció de Matinals confirmarà la seva participació. Podeu consultar les normes d’inscripció i suplements a https://www.gemweb.org/quotes/.

Opció A:

Tornar al Port de Sóller amb barca pneumàtica i anar a dinar al Restaurant del Mirador de ses Barques. (Primera sortida a les 14.45 hores. Segona sortida a les 15.15 hores. Si omplim una tercera barca, la sortida serà a les 15.45 hores.)

Aquesta opció és únicament per als qui queden al dinar. Preu del dinar: a la carta, un compte per cada taulada, que pagarem a parts iguals: els qui beuen vi o moltes cerveses han de ser generosos amb els altres.

Preu barca: 16 €, 12 places limitades per cada barca. Anirem omplint barques a mesura que rebrem les inscripcions amb el corresponent comprovant d’ingrés del preu de la barca. Rebreu un correu confirmant la plaça o bé, si no quedassin places, us tornaríem l’ingrés i us donaríem la possibilitat de triar l’opció B.

Opció B:

Tornar al Port de Sóller amb Barcos Azules a les 16.50 hores (arribada al Port de Sóller a les 17.45 hores). Preu: 13 € en cas de fer la reserva com a grup abans del 3 de juny a les 19 h (s’ha d’abonar directament a la barca). El que triïn aquesta opció també hauran de dur el seu dinar.

Itinerari:

Mirador de ses Barques – Bàlitx d’Avall – coll de Biniamar – cases de sa Costera – Fàbrica d’Electricitat – font des Verger – port de Tuent.

 

 

Preu soci/sòcia: 5 € (donatiu per a la benzina dels xofers), la barca i dinar a part.
Preu no soci/sòcia: 10 € (+5 € assegurança temporal, si escau) + 5 € (donatiu per a la benzina dels xofers)). la barca i dinar a part.
Lloc de trobada: Se concretarà mitjançant WhatsApp.
Segon lloc de trobada:
Autocar: No
Dificultat sistema MIDE: Fes clic per veure les categories de la taula MIDE.
 VALORACIÓ DIFICULTAT SISTEMA MIDE 
 Severitat del medi  
3  Hi ha alguns factors de risc.
 Orientació a l’itinerari 
3  Exigeix identificació que indica continuïtat.
 Dificultat en el desplaçament  
3  Marxa per senders escalonats o terrenys irregulars.
 Quantitat d’esforç necessari 
4

 Necessàries més de 4 hores de marxa efectiva amb desnivells i distància total feixuga a causa de la calor i a la poca ombra durant tot el recorregut.

 DESCRIPCIÓ TÈCNICA
6  Total hores de durada   
4.30  Hores efectives
600  Desnivell positiu (m)  
800  Desnivell negatiu (m) 
14  Distància horitzontal (Km)  
lineal  Tipus de recorregut

 


Formulari d’inscripció

0.00

Inscripció NO socis / sòcies.

Enviar un correu a grupexcursionistamca@gmail.com
indicant nom de l’excursió, dades personals i de contacte.

Se pot fer el pagament a través d’ingrés bancari, el número de compte és el següent: Caixa Colonya de Pollença ES36 2056 0004 4021 0321 8323

En aquest cas adjuntar comprovant bancari, en format jpg o pdf.

Podeu llegir la nostra normativa al següent enllaç. Quotes i Normes d’inscripció.

Grup Excursionista de Mallorca

Som una entitat dedicada a la pràctica i a la potenciació de les diferents especialitats esportives i ambientals que tenen com a marc d’actuació la muntanya.

Contacte

grupexcursionistamca@gmail.com

President

Mòbil +34 682 659 843

Horari d’atenció per telèfon: dilluns i dimecres de 18 a 20 hores.

Horari d’atenció per WhatsApp: 24 hores dilluns a diumenge.

Vicepresident

Mòbil +34 639 326 664

Informació per WhatsApp, se contestarà a partir de les 20 hores de dilluns a divendres.

Problemes i temes relacionats amb el web.

Direcció i horaris

Carrer dels Horts, Baixos 1.
07003. Palma, Illes Balears
Dilluns de 18.00 h a 20.00 h.
Agost tancat.