ARA-20240602 6a ETAPA ENTRE VALLDEMOSSA I DEIÀ

ARA-20240602 6a ETAPA ENTRE VALLDEMOSSA I DEIÀ
Informació General
Data excursió: 02/06/2024
Enllaç municipi: https://es.wikipedia.org/wiki/Valldemossa
Municipi de sortida: Valldemossa
Descripció excursió:

Guia / responsable: Tomeu Porcel (615425796, només WhatsApp).

Estan projectades 13 excursions recorrent el GR-221 per camins i tiranys ben fitats, que s’executaran durant l’any 2023 i 2024. Pujarem als cims més importants al llarg de tot el recorregut. Des de Sant Elm a Formentor. Gaudeix i coneix tota la serra de Tramuntana i els seus puigs més emblemàtics amb la col·laboració d’AraBalears de la mà del Grup Excursionista de Mallorca, GEM.

 Excursió lineal. Partirem de Valldemossa fins a arribar a s’Estaca, visitarem miradors de l’arxiduc Lluís Salvador. Continuarem fins as Castellàs (397 m) i Deià. Gaudirem d’unes vistes extraordinàries de la costa Nord.

Inscripció prèvia: per als socis del GEM directament a https://www.gemweb.org/ abans de les 19.30 h del dimecres 29 de maig. Els no-socis del GEM han d’enviar un correu a grupexcursionistamca@gmail.com abans de les 19 h del dilluns dia 27 de maig de 2024, confirmar conèixer i acceptar el MIDE, les descripcions tècniques i firmar el protocol del GEM de conducció i seguretat, de responsabilitat inversa. Consultau les normes d’inscripció a: https://www.gemweb.org/quotes/ Els subscriptors del diari AraBalears han d’inscriure’s igual que els NO-SOCIS i tenen la quota de NOSOCIS bonificada. Únicament cal que paguin la quota de l’assegurança temporal federativa en cas de no estar federats. Tots els participants es comprometen, en cas de gravar un track de l’excursió a no publicar-lo a cap xarxa social, que no sigui públic a la plataforma que ha facilitat la gravació (Wikiloc, etc.) i a no compartir-lo amb ningú que no es comprometi a fer-ho. Es crearà un grup de WhatsApp de tots els participants per organitzar i gestionar l’activitat, l’organització de cotxades, llocs i hores de trobada, resoldre les qüestions necessàries a darrera hora, com pugui ser anunciar algun canvi o fins i tot anul·lar l’excursió. Els inscrits autoritzen que les fotos realitzades entre els participants i publicades al grup de WhatsApp siguin propietat del GEM, que les podrà pujar al Flickr i a les xarxes socials del GEM. Les fotos realitzades per cada un dels participants durant l’excursió no podran ser publicades a cap xarxa social sense el permís de la Junta Directiva del GEM

Imprescindible:  Motxilla. Botes que tapin els turmells. Roba: capell, fulard o buff, segona capa, impermeable i muda seca. Beguda: 2/2,5 litres. Aliments energètics o fruits secs per picar. Menjar per berenar i dinar. Farmaciola personal i manta tèrmica. Siulet, frontal i bossa per a fems (així evitam tant la contaminació mediambiental com la visual).

Recomanable: Bastons, protecció solar.

Itinerari:

6e Etapa. Partirem de Valldemossa fins a arribar a s’Estaca, visitarem miradors de l’arxiduc Lluís Salvador. Continuarem fins as Castellàs (397 m) i Deià. Gaudirem d’unes vistes extraordinàries de la costa Nord.

 

 

Preu soci/sòcia: 5 € (donatiu per a la benzina dels xofers, se paga directament al xofer).
Preu no soci/sòcia: 10 € (+10 € assegurança temporal, si escau) + 5 € (donatiu per a la benzina dels xofers, se paga directament al xofer).
Lloc de trobada: Els llocs de trobada i els horaris s’anunciaran a un grup de WhatsApp el dia abans de l’excursió (els inscrits autoritzen formar part d’un grup de WhatsApp per gestionar tota la informació relacionada amb l’excursió; igualment permeten la difusió de les fotografies a les xarxes socials del GEM).
Segon lloc de trobada:
Autocar: No
Dificultat sistema MIDE: Fes clic per veure les categories de la taula MIDE.
 VALORACIÓ DIFICULTAT SISTEMA MIDE
 Severitat del medi  
4  Hi ha diversos factors de risc.
 Orientació a l’itinerari 
4  Exigeix caminar força traça.
 Dificultat en el desplaçament  
4  Marxa per terrenys escalonats, irregulars, es necessita un bon equilibri. 
 Quantitat d’esforç necessari 
4

 Necessàries 6.30 hores de marxa efectiva amb un desnivell molt pronunciat en alguns trams de la pujada i de la baixada.

 DESCRIPCIÓ TÈCNICA
8  Total hores de durada   
 Hores efectives
950  Desnivell positiu (m)  
1200  Desnivell negatiu (m) 
19  Distància horitzontal (Km)  
lineal  Tipus de recorregut

Formulari d’inscripció

0.00

Inscripció NO socis / sòcies.

Enviar un correu a grupexcursionistamca@gmail.com
indicant nom de l’excursió, dades personals i de contacte.

Se pot fer el pagament a través d’ingrés bancari, el número de compte és el següent: Caixa Colonya de Pollença ES36 2056 0004 4021 0321 8323

En aquest cas adjuntar comprovant bancari, en format jpg o pdf.

Podeu llegir la nostra normativa al següent enllaç. Quotes i Normes d’inscripció.

Grup Excursionista de Mallorca

Som una entitat dedicada a la pràctica i a la potenciació de les diferents especialitats esportives i ambientals que tenen com a marc d’actuació la muntanya.

Contacte

grupexcursionistamca@gmail.com

President

Mòbil +34 682 659 843

Horari d’atenció per telèfon: dilluns i dimecres de 18 a 20 hores.

Horari d’atenció per WhatsApp: 24 hores dilluns a diumenge.

Vicepresident

Mòbil +34 639 326 664

Informació per WhatsApp, se contestarà a partir de les 20 hores de dilluns a divendres.

Problemes i temes relacionats amb el web.

Direcció i horaris

Carrer dels Horts, Baixos 1.
07003. Palma, Illes Balears
Dilluns de 18.00 h a 20.00 h.
Agost tancat.