13 de novembre: XVI Marxa de regularitat.

marxa-de-regularitat-6

El dia 13 de novembre tindrà lloc la XVI edició de la popular Marxa de Regularitat.

Com tots sabeu, la Marxa de Regularitat és una caminada popular, NO COMPETITIVA, on els participants han de recórrer un llarg itinerari, establert i senyalitzat per l’organització, dins un temps màxim. Al llarg de l’itinerari els caminants es troben amb diversos punts d’avituallament, facilitats per les administracions més vinculades al territori.

Enguany gaudirem de la zona més occidental de la Serra, envoltant la mola de Planícia. L’itinerari d’enguany partirà del poble de Banyalbufar i comunicarà amb Estellencs a través del camí reial ja obert a tothom. D’Estellencs ascendirem per ses Serveres de Son Fortuny i arribarem a les cases de Planícia. Un altre camí recuperat ens conduirà de nou as Rafal per, a través de s’Arboçar, arribar al camí des Correu. Finalment, per aquest conegut camí arribarem a sa Granja i a Esporles, on acabarà la XVI Marxa.

Com cada any, gràcies als col·laboradors de la Marxa, l’alimentació anirà a càrrec de l’organització i estan prevists dos punts d’alimentació (berenar i dinar) i altres punts d’avituallament (sucs i fruites). Cal portar aigua.

Les inscripcions es podran formalitzar al local del GEM fins al dimecres dia 9 de novembre i el preu serà de 12 euros per als socis del GEM i membres de la Federació Balear de Muntanyisme i 17 euros per als no federats. El preu inclou l’autobús d’anada i tornada, els avituallaments i un record per a cada participant.

La sortida serà amb autocar a la plaça des Tub, a les 7.30 i a les 8 hores, i la tornada, també amb autocar, serà escalonada entre les 18 h i les 20 hores.

Vos hi esperam a tots!!!

Podeu descarregar el track de la marxa pitjant aquí.

Si el voleu visualitzar al navegador podeu fer-ho pitjant aquí.