VIATGE ALS PIRINEUS

PROJECTE TRANSPIRENAICA: PLAN – ESPOT

REUNIÓ INFORMATIVA AL LOCAL DEL GEM EL DIVENDRES 18 DE MARÇ A LES 18.00 HORES.

Viatge als Pirineus. Projecte Transpirenaica; Del Cap Híguer al Cap de Creus

Guia/Responsable: Jaume Escalas

Dia: Del dissabte 9 de Juliol de 2016 al diumenge 17 (ambdós inclosos)

Itinerari: Plan – Espot. En 7 etapes.

Descripció: Seguirem aquest any amb el nostre Projecte de La Transpirenaica per etapes. Continuarem on ho varem deixar l’any passat, al poble de Plan, i arribarem al poble d’Espot, en terres catalanes i de llarga tradició d’esquí. En total seran 7 etapes, o 8 si comptam la del primer horabaixa, per dins el cor del Pirineu que ens aproparan a massisos emblemàtics com el Posets o Llardana, l’Aneto i acabarem al Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici.

L’estil que utilitzarem serà el dels “caragols”, és a dir, ho portarem tot a sobre. Per això la logística i el material a portar serà un punt important i a tenir en compte. Haurem de plantejar-nos el que podem dur i el que ha de quedar a casa, ja que un “kilo” de més durant 7 dies es pot arribar a fer molt pesat.

El material indispensable és el següent: Roba i calçat adequat per caminar set dies, més la roba de “mudat” del primer i el darrer dia. Estris d’higiene personal. Menjar (només pel migdia) i aigua. Protecció contra els agents meteorològics. Els bastons son molt recomanables. A les reunions prèvies es passaran unes llistes més específiques a fi de que ningú s’oblidi res.

Ja que anam carregadets tots els dies, prioritzam un bon esmorzar, un bon llit i un bon sopar cada dia. Per lo que no hi haurà cap vespre (a no ser que hi hagi complicacions extraordinàries) que haguem de dormir “sota les estrelles”, sinó que sempre tendrem un refugi/alberg/hostal que ens proporcionarà la comoditat necessària com per poder continuar al dia següent.

Per tal de reservar una plaça s’han de bestreure 250’00€ abans del 22 d’abril i realitzar el pagament de la resta abans de l’1 de Juliol.

Com cada any, les persones que son habituals del Projecte, tenen prioritat a l’hora d’apuntar-se. Abans de realitzar cap pagament, millor consultar amb Secretaria.

La primera reunió informativa tendra lloc al Local del GEM el divendres 18 de Març a les 18’00.