Viatge multiaventura.

A la reunió celebrada el passat 10 de gener es va explicar als assistents la idea de fer uns quatre/cinc dies intensos en quant a activitat a la zona de Benasc, en concret els dos primers dies pujar al refugi d’Angel Orus i d’allà intentar el Posets i l’endemà Forqueta i a lo millor Bagueñola, en general rutes llargues (més de 10 hores d’activitat) i de molt de desnivell. En tornar a la vall ens allotjaríem a Eriste (segurament) i tendríem dos dies per fer vies ferrades o una altra caminada per la zona. Opcions n’hi ha moltes i dependrà del nivell del grup, la meteo i del cansament acumulat. En principi comptarem amb dos grup diferents (un més tècnic que durà en Pere Mas i l’altre més senzill que durà en Jaume Escalas). El preu és de 450€ per socis i 500€ per no socis.

Els interessats poden apuntar-se a Secretaria, però que no realitzin cap pagament sense confirmar la inscripció.

En cas de superar el nombre d’inscrits s’apuntarà a la gent en una llista d’espera i es cercaran alternatives als allotjaments (si és possible).

Per tal de reservar una plaça s’hauran de bestreure 200€ abans del 30 d’Abril i realitzar el pagament de la resta abans del 26 de Juny.

Abans de realitzar cap pagament, millor consultar amb Secretaria i/o amb el Responsable.

El GEM està negociant amb dues agències, per tant, que ningú compri els billests fins:

  1. - Tenir confirmació que està inscrit al viatge.
  2. - Rebre la proposta del GEM en relació als vols, que serà abans de que acabi aquest mes.