Des de la secció de juvenils del Gem s’ha proposat i organitzat, junt amb la directiva un viatge d’esquí a l’estació de muntanya de Tavascan, al Pirineu de Lleida, per a totes les persones, de qualsevol edat. No és necessari tenir experiència prèvia, ja que es faran grups amb activitats i nivells diversos.

 

Les dates són des del dijous 27 de febrer (horabaixa) fins al dilluns 2 de març (vespre).

 

El viatge inclou: activitats guiades, lloguer de material, transport d’anada i tornada a Barcelona, allotjament en mitja pensió al refugi la Pleta del Prat. Aquest està situat al peu de les pistes i serà el punt d’inici de totes les activitats.

 

ACTIVITATS:

El primer dia (divendres) realitzarem tots un curs de seguretat en neu, nivologia i iglús. El dissabte i diumenge es pot triar entre les següents activitats:

  • Esquí alpí
  • iniciació en l’esquí de muntanya
  • raquetes de neu

El darrer dia (dilluns) és d’esquí lliure (excepte els de raquetes que no tenen forfet)

 

ALTRA INFORMACIÓ IMPORTANT:

El dijous 27 disposem d’un autocar que surt de l’aeroport del prat de Barcelona a les 18:45 i arriba al refugi de la pleta del prat (Tavascan) a les 23:00. El dilluns 2 l’autocar surt del refugi a les 16:00 per arribar a Barcelona a les 20:00.

És molt important estar federat.

 

EL PREU NO INCLOU:

  • vols Palma – BCN
  • sopar de dia 27 i dinar dels dies 28, 29 i 1 (el dia 2 Si disposem de dinar al refugi) (el refugi disposa de menú al migdia)
  • assegurança fora de les activitats

 

PREUS I PAGAMENT:

Adult: soci 430€ / no soci 450€

S’ha de realitzar la inscripció i el primer pagament (100€) abans del 25/11/2019.

Amb la inscripció s’ha d’indicar quina activitat es vol fer, tenint en compte el nivell d’esquí del participant.