Nova secció sortides familiars.

Benvolguts socis i sòcies del GEM.

Vos presentam la nova secció del GEM que començarà a caminar a partir del gener de l’any 2022.
La secció sortides familiars neix amb la intenció que els més petits coneguin, de la mà dels seus familiars, els indrets naturals de Mallorca, a través de l’excursionisme. D’aquesta manera, volem transmetre els valors que ens identifiquen com a club, companyonia, estima i respecte per la natura, a les noves generacions.

A qui va dirigida aquesta nova secció? Els protagonistes d’aquesta nova secció son els infants i els seus familiars (pares i mares, padrins i padrines, concos…) que vulguin gaudir de la natura en grup.

Com seran les sortides? Seran sortides de baixa dificultat tècnica. Es realitzaran per camins pistes i que no presentin dificultats. La durada de les sortides variarà en funció del grup, i s’alternaran sortides de diversa duració (de 2 a 4 hores, aproximadament). Els infants marcaran el ritme de les sortides. Com que la franja d’edat (0-10 anys) és molt ampla, i hi haurà infants que faran la sortida a la motxilla i d’altres que aniran al seu ritme caminant. S’intentarà, en tot moment, realitzar la sortida de manera conjunta.

Què hem de dur a les sortides? Roba i calçat adequats per caminar a la muntanya. La idea de les sortides és arribar a una esplanada on tothom que ho vulgui podrà dinar, ja que ens hi estarem una estona per tal que els nins i nines puguin explorar els voltants.

Quins dies es realitzaran aquestes sortides? Les sortides de la secció Sortides Familiars es realitzaran, en principi, el tercer dissabte de cada mes. Si per causes meteorològiques o qualsevol altre motiu, s’ha de suspendre una sortida, es procurarà realitzar-la en una altra data. A les circulars mensuals i a la web del GEM, es donaran els detalls del lloc i de l’hora de trobada.

Quins son els requisits per participar a la secció Sortides Familiars? Principalment, ganes de passar una bona estona a la natura acompanyat per altres famílies. S’acceptaran fins a 2 infants per adult. Els adults hauran d’estar assegurats.
Vos hi esperam a tots!!!
Si teniu qualsevol dubte o proposta, podeu contactar amb el club de les següents maneres:
– Per correu electrònic: grupexcursionistamca@gmail.com
– Per telèfon amb el responsable de la secció, Jordi Soler: 654138712.