Benvolguts/des socis i sòcies:

Desitgem, en primer lloc, que estigueu tots i totes bé de salut, i també amb ganes de tornar a fer sortides a la muntanya.

Voldríem informar-vos que davant l’estat d’alarma i el començament de la fase 2, hi ha canvis més permissius a la normativa. Després de reunir-nos amb la Federació Balear de muntanyisme i escalada, ens han confirmat que podem sortir a la muntanya en grups de 15 persones com a màxim, sense limitació d’horaris i per tota l’illa de Mallorca. Les mesures de seguretat són les següents:

 

  -Mantenir les distàncies (de 2m. per a senderistes)

  -No compartir objectes ni material (com cordes, i per tant de moment, no podem posar en marxa la secció de torrents).

  -Portar gel hidro alcohòlic.

  -Portar guants i mascareta, en cas de necessitat.

  -Canviar el calçat en acabar l’activitat.

 També ens han informat que la FBME no tramitarà més certificats, i per poder recollir la tarjeta que vos acredita com a federats, obrirem el local del GEM dos dies: divendres dia 29 de Maig i el dilluns dia 1 de Juny de les 18h a les 20h.

Davant aquesta nova situació, a partir del proper mes de Juny, iniciarem les sortides setmanals, ajustades a les condicions en què ens trobam. Cada dilluns enviarem una circular amb les activitats setmanals, i per apuntar-vos haureu d’enviar un correu electrònic a grupexcursionistamca@gmail.com. Es podran apuntar fins a dues persones per correu electrònic.

Degut a que només es poden fer grups de 15 persones, hi haurà un rigorós ordre d’inscripció.

 A més, el responsable de l’activitat tendrà un full de responsabilitat (presentar un bon estat general de salut) i compromís (conèixer les normes de seguretat per prevenir el Covid-19), que hauran de signar tots i totes les persones participants.

Referent al tema de l’autocar, encara no disposam d’aquest servei. A les circulars setmanals es definirà el lloc de quedada (recordau que, de moment, es pot compartir cotxes de fins a tres persones).

Esperam que continueu tots bé, prudència i responsabilitat a la muntanya.
Atentament

La Junta Directiva