cartell marxa

MARXA DE REGULARITAT

El proper diumenge 10 de maig ens tornarem a trobar per dur a terme una nova Marxa de Regularitat, que ja arriba a la quinzena edició.

Com ja sabeu, la Marxa de Regularitat és una caminada popular NO COMPETITIVA, on els participants han de recórrer un llarg itinerari establert i senyalitzat per l’organització, dins un temps màxim. Al llarg de l’itinerari els caminants es troben amb diversos punts d’avituallament facilitats per les administracions més vinculades al territori.

L’itinerari d’enguany serà Alaró – puig de l’Ofre – Alaró i tendrà entre 30 i 32 km.

A partir d’avui, dia 13 d’abril s’obri el termini d’inscripcions que es tancarà el dia 8 de maig. Per els “No Federats” el termini d’inscripció acabarà el dilluns dia 4 de maig.

El preu de la Marxa serà de 12 € pels Federats i 17 € No Federats. (Inclou transport en autocar, avituallaments i una camiseta de record).En cas d’anar directament a Alarò, el preu serà 8 €. (+ 5 €, si no està federat). A Alaró, la trobada de tothom i el punt de partida és a la plaça de la vila. I recordau que la Marxa de Regularitat no és una cursa de velocitat. Si disposam de més informació ho indicarem.

Sortida escalonada des de la plaça del Tub entre les 07:45 i les 08:30 hores.

L’autocar anirà a Alarò i tornarà d’Alaró.