Un dels nostres col·laboradors, KeniaOutdoor, ens demanen que facem difusió d’aquesta excursió prou interessant que ara us presentam:
Excursió guiada per la costa de Llucmajor amb Tomas Mut autor del llibre Al·lots avui hi ha festa! Una història del contraban a Mallorca.
No fa gaire temps a Mallorca, el contraban fou un sistema de negoci (o mercadeig, ambdues són correctes) que arrelà ben fort i, com ha succeït amb altres activitats, ens deixà pertot arreu la seva petjada en forma d’amagatalls. Coneguts popularment com a secrets, la seva presència denota l’ús que es va fer de la contrada on es troben. Un dels trams costaners en què n’hi ha molts és el litoral de Llucmajor. Per això, us convidam a venir a recórrer una petita part d’aquest encisador litoral i descobrir-ne uns quants. Així, podrem percebre alguns dels trets que caracteritzen aquests tuguris i els seus usufructuaris.
INFORMACIÓ NECESSÀRIA

Dia 27 de maig a les 10 h
Excursió amb autocar
Preu 15 euros
Reserva de la plaça amb el pagament

Zona Marina de Llucmajor
Partida des de Palma, Porta de Sant Antoni
Nivell dificultat baixa
Durada aprox. 4 hores

Els tiquets es poden comprar a la redacció del diari ARA Balears o a Kenia Intersport, a Palma, o a la seva botiga on-line www.keniaoutdoor.com

unnamed