Jordi Soler
Jordi SolerPresident
Jordi Soler Vallespir, nascut a Palma, l’any 1980. Soci del GEM des del 2013, poc després de tornar a viure a Mallorca, amb la intenció de conèixer i trescar per la Serra. Vaig trobar-hi un grup fantàstic i molt ben avingut. També he pogut conèixer els Pirineus en algunes de les etapes de la Transpirenaica. Vaig agafar encantat el relleu de l’anterior junta; intentant donar continuïtat a la seva gran tasca realitzada els últims anys. El principal valor del club són la qualitat humana dels seus socis i l’ambient tan bo de companyonia que hi ha a les diferents sortides de cada una de les seccions.

Miquel Cirer
Miquel CirerVocal Secció Cultura i Vicepresident
Soci del GEM des de l´any 1997.
Col·laborador  amb la secció de Cultura des de l´any 1999. Responsable de la secció des del gener del 2005. Vicepresident des del 2011 i responsable de Secretaria des del gener del 2013. President “en funcions” des del mes de juny de 2014 fins el desembre 2014.
Elionor Serra
Elionor SerraVicepresidenta i vocal Trekking Avançat
.

 

 

Joan Matas
Joan MatasTresorer
.
Xisca Palou
Xisca PalouSecretària
Som sòcia des de fa 5 o 6 anys del GEM, i secretària des de novembre del 2018. Actualment també som responsable de la secció de Trekking. M’agrada la natura, la muntanya i som una entusiasta de trescar i descobrir noves rutes. M’agrada participar i dedicar el meu temps al GEM!
Joan Mulet
Joan MuletVocal No Frissam i misser
Soci del Gem des de l’any 2010.
Compromès amb l’excursionisme com activitat segura i respectuosa amb el medi ambient, amb els valors naturals i culturals de l’Illa de Mallorca i amb el companyerisme i participació dels socis. Orgullós de pertànyer en aquest club.