La biblioteca comença el nou curs amb ganes, després d’un temps de letargia, amb tots els llibres, de nou, a la vostra disposició.
Per començar aquesta nova etapa, res millor que presentar les nostres adquisicions més recents:

  • Inicios de la escalada en Mallorca.La apertura de doce rutas clásicas, d’en Bernat Torres i en Jorge Xibillé. Farà les delícies de grans i no tan grans, que podran recordar les seves historietes de fa un grapat d’anys, quan això de l’escalada era quelcom estrany a Mallorca.
  • L’illa dels torrents. Guia torrentera de Mallorca, pren el relleu del llibre Torrents clàssics de Mallorca d’en Miquel Tries, llibre de referència fins fa poc. Aquest també està signat per en Tries, juntament amb en Pep Barceló, tots dos antics col•laboradors del GEM.

Durant tot aquest temps que la biblioteca ha funcionat a mig gas, han estat moltes les donacions i no tantes les adquisicions. Per no deixar-ne cap de banda no els anomenarem, però des d’aquí la biblioteca vol agrair a tots aquells que en qualque moment se’n recordaren de la biblioteca.

A partir del mes d’octubre, i fins a nou avís, la biblioteca es podrà consultar tots els dilluns de 18.30 a 20.00 hores, excepte els dies que hi hagi programada alguna activitat.