2 a 4 de gener: Campament de Nadal

On anam?  Anam a un casal de sa Colònia de Sant Pere. Allà tenim un refugi amb lliteres, calefacció, banys i dutxes, i part de les menjades cobertes.

Quan partim? Partirem dia 2 de gener a les 10:00 de la plaça del tub de Palma amb un bus particular, i mirarem de fer aturades a Consell i Inca.

Quan tornam? Dia 4 de gener a les 17:00 La idea és tornar amb un bus particular però depenem de quantitat de la subvenció.

Material:  Sac de dormir, dues mudes, llanterna, un, dos o 3 dinars (allà ens faran la resta), tovallola, unes xancles o sabates còmodes per estar al refugi, cantimplora, i alguna cosa per picar (galletetes, fruits secs, quelitas, …), raspall de dents, …

Activitats. Les activitats principals seran les excursions que farem per la zona de Ferrutx, Talaia Moreia, … És una zona molt guapa i molt desconeguda per la nostra secció, ja que amb transport públic té molt mal accés. Noltros preparem algun joc per fer a la sala, ja que a partir de les 17:30 fa fosca i estarem moltes hores allà, però si volen dur unes cartes, o qualque joc de grup, tindran el seu temps lliure.

Federació: Com que el campament ja és dins 2016, heu de renovar la federació. Les tarifes d’enguany per infantils (fins a 14 anys) són de 43 € per la modalitat A i 47 € per la B. Això inclou la federació i la associació al GEM. Amb la modalitat A seria suficient.

Assegurança per 3 dies: els que no vos volgueu assegurar per tot l’any podeu pagar una assegurança per 3 dies que són 15 euros.

Menjars: heu de dur els dinars dels dos primers dies, allà ens donaran dos sopars i dos berenars, i noltres prepararem entrepans pel tercer dinar

Transport: Anirem i tornarema amb un minibús que llogam per nosaltres. Farem les següents aturades a l’hora que vos indico: Anada dia 2: Palma – 10:00 c. Jesús (Plaça del Tub) / Consell-10:25 Aturada bus “xinos”/ Inca- 10:35 Explanada Antoni’s (rotonda senalla) Tornada dia 4: Inca-16:35 / Consell-16:45 / Palma-17:10

Duis roba de muntanya per fer les sortides (seran nivel fácil), i després roba i calçat per estar al casal. Allà ens podrem dutxar, així que duis roba de recanvi. Si voleu dur qualque joc, estarem moltes hores allà.

Preu: El preu és de 40 €, que heu de dur el mateix dia de la sortida.

El meu telèfon: 607 946 010 (Joan Vicenç Pol)