“CAMIÑO DOS FAROS”COSTA DA MORTE, GALICIA DEL 12 AL 19 DE JULIOL

“O CAMIÑO DOS FAROS”: és una ruta excursionista de 200km que va de Malpica a Finisterre seguint la vorera de mar. El recorregut permet visualitzar diferents paratges: fars, platges, dunes, rius, penya-segats, boscs, estuaris amb una gran quantitat d’aus, mars de granit, castres(poblat fortificat preromà), dolmens( tombes megalítiques), pobles mariners, miradors a la mar que rompen amb totes les seves formes possibles, postes de sol i molta màgia. Una ruta d’excursionisme, com poques que ens durà a caminar per un mon ple de sensacions úniques que només es poden gaudir en aquesta Costa da Morte.

No és tracta d’una ruta amb altes dificultats tècniques, però si per la distancia de les seves etapes, encare que en reduirem alguns dels km a realitzar. Es faran les rutes més interessants i guapes, pels ports, fars i platges a visitar. Un viatge fantàstic per conèixer una de les contrades més espectaculars del nostre país.

12/07 Viatge de Mallorca a Coruña.

Vol amb Vueling. Arribada a Corunya i vista a la ciutat. Temps lliure per passejar i anar a veure la Torre d’Hèrcules. Trasllat a Malpica. Sopar cadascú pel seu compte i allotjament en un hotel amb B&B.

13/07 Malpica-Miños ( 22km)

La primera etapa de la nostra ruta comença al port de Malpica per acabar a la platja de Miños després d’haver recorregut 22km, de pujades i baixades. En el camí ens trobarem fins a sis platges amb les seves corresponents badies, les illes Sisargas, amb els seu far, grans penya-segats i la Punta Nariga. Trasllat de Miños a Malpica en bus. Sopar cadascú pel seu compte i allotjament en un hotel amb B&B

14/07 Miños- Ponteceso (26km)

Trasllat Malpica-Miños.La segona etapa podem gaudir d’una infinita varietat de paisatges des de Miños a Ponteceso. Les primeres badies i cales solitàries ens duran als penya-segats de Cap Roncudo, i d’allà, a l’interior de la Ria de Corme-Laxe,on tot torna a canviar. El puig da Facha i tota la desembocadura del riu Anllons, amb les dunes de A Barra completen un recorregut que ens deixaran sense paraules. Trasllat de Ponteceso a Laxe. Sopar cadascú pel seu compte i allotjament en un hotel amb B&B.

15/07 Laxe-Arou (17,7 km)

La tercera etapa, és la més curta y fàcil. Després d’haver recorregut el Monte da Insua i el far de Laxe pujarem a la punta de Soesto per poder visualitzar la magnifica platja. Seguirem al nostre camí cap la Platja de Traba, amb la seva important llacuna plena de vegetació i aus. El darrer tros de l’etapa ens durà a una zona espectacular de roques fins a Camelle, on podrem visitar el museu de Man, abans d’arribar a Arou. Trasllat de Arou a Laxe. Sopar cadascú pel seu compte i allotjament en un hotel amb B&B.

16/07 Arou – Camariñas (26 km)

Trasllat de Laxe a Arou. Aquest tram ens durà per una costa molt abrupte on podem gaudir de paratges verges. El petit port de Santa Mariña ens donarà accés la platja de Trece i al cementeri dels Anglesos. Des d’allà per un camí fàcil arribarem al far Villan, punt important d’aquest recorregut. Al final de l’etapa ens durà a fer tot el “ Arco do Villa” fins a Camariñas. Trasllat de Camariñas a Muxia. Sopar cadascú pel seu compte i allotjament en un hotel amb B&B.

17/07 Muxia-Nemiñas (24 km)

La costa de Muxia fins al far Touriñan es una costa difícil, quasi inaccessible, que ens permetrà crear una ruta espectacular. Ens trobam a la part més complicada de tot el recorregut i ho haurem de fer amb tranquil·litat fins arribar a Praia Moreira. Des d’aquest lloc el camí es torna més fàcil fins al far Touriñan, punt més occidental de l’Espanya peninsular. La Platja de Neñiñas no ens deixarà indiferent a ningú. Trasllat de Nemiñas a Lires. Sopar cadascú pel seu compte i allotjament en un hotel amb B&B

18/07 Lires- Finisterra (22km)

En aquesta darrera etapa des de Lires a Finisterra una successió de penya-segats i platges ens van sortint a camí sense que pareixi que hi ha un final. A més podem visualitzar històries com la de Cason o fer la visita a al Castre “Maritimo” sense excavar de Castromiñan. Etapa difícil però si hem arribat fins aquí des de Malpica, No mos aturarà res per arribar a veure el far de Finisterra, lloc perfecte on acabar aquesta espectacular ruta per la Costa da Morte. Trasllat de maletes fins a Finisterra. Allotjament en Mitja pensió

19/07 Finisterra- Santiago.

Després d’haver gaudit d’un merescut descans. Ens anam amb autocar fins a Santiago de Compostela. Allà tendrem temps lliure per dinar i passejar abans d’anar cap a l’Aeroport

 • Participants: 20-30
 • Dates: 12/07 al 19/07
 • Inclòs en el preu:
  • Trasllat des de l’Aeroport de A Coruña a Malpica.
  • Visita a la citutat.
  • Trasllats necessaris a les etapes.
  • Trasllat de maletes.
  • Allotjament en habitació individual o doble. Allotjament en diversos hotels de ** i *** estrelles amb allotjament i berenar.
  • Material cartogràfic de les rutes.
  • Sopar a Finisterra amb aigua i vi.
  • Guía de viatge Trasllat de Finisterra a Santiago amb temps lliure i a l’Areoport.
 • NO INCLÒS EN EL PREU
  • Avió Palma- A Coruña (Vueling, sortida 9.05)
  • Dinars i sopars no enunciats.
  • Taxis extres per necessitats que es puguin donar.
  • Avió Santiago- Palma (Air Europa, sortida 21.30h)
 • Preu:
  • Socis/Habitació doble: 725€
  • Socis/Habitació individual: 900€
  • No Socis/Habitació doble: 775€
  • No Socis/Habitació individual: 950€

DATES DE PAGAMENT

1º PAGAMENT: 300 euros abans del 29/02/2020

LA RESTA: Abans del 15/06/2020