Blog

Cingles de Son Gallard i Son Ripoll – Trekking Avançat.

23 d’abril: Cingles de Son Gallard i Son Ripoll.

LLEGENDA SISTEMA MIDE

Passos inèdits de la Fita del Ram – No Frissam

23 d’abril: Passos inèdits per la Fita del Ram.
 

Guia: Fernando Chamorro.
Responsable: Magdalena Coll.
Itinerari: GR Carretera d’Esporles – Font de son Tries – pas des Marge – pista de son Ferrà – mirador de son Poquet. – pas del Mandril – camí de na Boscana – Font de Rafal – Esporles.

Durant l’itinerari visitarem 2 o 3 aljubs

Inscripció prèvia a secretaria.
Sortida amb autocar a les 8:30 hores des de la Plaça del Tub .
Preu: socis: 11€ ; no socis, 16€ (+5€ assegurança temporal, si escau). 
Comptes bancaris del GEM:

La Caixa ES38 2100 0792 6402 0011 5881
Sa Nostra: ES39 0487 2155 8120 0000 3711

 
LLEGENDA SISTEMA MIDE:
 

41a edició de l’Aplec dels Països Catalans

 

La 41a edició de l’Aplec Excursionista dels Països Catalans es celebrarà del 6 al 10 de desembre i tindrà a la ciutat de Reus com a epicentre.  L’Aplec s’organitzarà conjuntament per les cinc entitats excursionistes de la capital del Baix Camp: Associació Excursionista Catalunya de Reus, Club Excursionista Reddis, Secció Excursionista del Centre de Lectura de Reus, Secció Excursionista del Club Natació Reus Ploms i Secció Excursionista del Reus Deportiu.

Durant l’Aplec es realitzaran sortides excursionistes a les Muntanyes de Prades, Serra de Montsant i Serra de Llaberia, visitant alguns dels llocs més emblemàtics de cadascuna d’aquestes contrades. També s’organitzaran dues excursions més senzilles pels voltants de Reus, i pels més agosarats tres sortides a algunes de les vies ferrades més conegudes de la zona.

A més de les excursions, es celebraran sortides culturals guiades per Reus a llocs com el Centre de Lectura, el Palau Bofarull o el Pere Mata. Una de les sortides que es preveu que tingui més èxit serà la Ruta del Vermut.

El GEM enguany no organitzarà el viatge ni cercarà els llocs per allotjar-se.

Fotografies de l’excursió pel pas des Bous

Aquest diumenge passat n’Agustí Rodriguez, amb la col·laboració de la responsable de la secció n’Encarna Palazón,  van ser els protagonistes de l’excursió, portant a uns quants socis del GEM rodejant el puig Major, des del túnel de Monnàber, passant per la cresta de Son Torrella, i anant pels dominis de Turixant per rematar l’excursió fent el pas des Bous. Van gaudir d’un dia excel·lent, mostra d’allò aquí teniu les fotos cedides per en Javier Furones.

  • blog_secretaria
    Permalink Gallery

    MANIFESTACIÓ DEMANANT L’OBERTURA DELS CAMINS DE LA VILETA

MANIFESTACIÓ DEMANANT L’OBERTURA DELS CAMINS DE LA VILETA

Des de l’associació veïnal de Son Rapinya demanen que es faci propaganda de la propera manifestació que tindrà lloc aquest diumenge dia 9, exigint que s’obrin els camins tancats. Aquest acte començarà a les 10,30 a la benzinera de Son Rapinya. El GEM mantindrà per aquest diumenge les seves activitats previstes i feim difusió del comunicat de l’AAV Son Rapinya per si qualque soci desitja participar en aquesta convocatòria.
Benvolguts amics i amigues:
Com ja haureu vist al facebook i altres mitjans, l’Associació de Veïns de Son Rapinya ha convocat una manifestació per exigir l’obertura dels camins que encara segueixen tancats o oberts d’una forma molt precària.
Encara que estem tenint trobades de treball amb l’Ajuntament de Palma i volem pensar que hi ha voluntat per solucionar-ho, la veritat és que el dia d’avui:
a) El conegut actualment com “Camí del Colesterol”, en realitat un tram del Camí Reial de Puigpunyent, segueix tancat malgrat ser el més demandat pels veïns, sobretot per la gent que té més limitacions de mobilitat.
b) La pretensió que el camí es desviï per la part de fora del tancat que ha fet el golf, per zona ANEI, no és viable legalment i tampoc soluciona les necessitats de les persones […]

Fotografies de l’excursió al castell de Santueri

Aquí teniu unes poquetes fotos que ens han cedit en Tomeu Porcel i n’Enrique Ruiz de Gopegui de la visita i volta pels voltants del castell de Santueri, de l’excursió d’aquest passat diumenge dia 2 d’abril.

Pas des Bous – Trekking

9 d’abril: Pas des Bous.

 
LLEGENDA SISTEMA MIDE:

 

  • blog_trekking_Av
    Permalink Gallery

    Fotografies de l’excursió a la Cova des Soldat Pelut -II-

Fotografies de l’excursió a la Cova des Soldat Pelut -II-

Aquí teniu un segon àlbum de fotos de l’excursió de diumenge passat a la cova des Soldat Pelut, i als passos de s’Argolla i de l’ull d’en Jopela. Les fotografies són cedides per en Pere Mas.

Fotografies de l’excursió a la cova des Soldat Pelut

Una ruta exigent passant pel pas de s’Argolla, grimpant i desgrimpant a la cova des Soldat Pelut, i el pas de l’ull d’en Jopela, això és el que van fer els excursionistes aquest passat  diumenge dia 26 de març. Les fotos són cedides per en Toni Colom i en Miquel Calafell.

Fotografies de l’excursió a Calicant II

L’amic Javier Furones ens cedeix un segon àlbum de fotos de l’excursió del passat diumenge dia 26 de març a Calicant. Gaudiu-ne.