Blog

Fotografies de l’excursió 0-puig des Vent-0

Aquest diumenge passat els integrants de la secció de Trekking Avançat van fer una excursió improvisada. L’excursió programada 0-1000-0, fent cim al puig Roig, va ser canviada en el darrer moment per la 0-1000-0, puig des Vent, al costat del Teix.
La ruta va ser cala Deià, pas vell de Son Ripoll, puig des Vent, Galera, pas d’en Marc, font de la Senyora, i cala Deià per acabar.
El motiu del canvi va ser que el divendres ens vam assabentar que el torrent de Pareis tenia els gorgs plens d’aigua, i per superar-los calia nedar, per la qual cosa es va decidir canviar de “barri”. El guia va seguir sent el mateix, en Paulino González, però vam tenir la col·laboració inestimable d’en Bernat Coll per fer la pujada al pas Vell, el qual va participar en la primera part de l’excursió,
Una vegada feta la llista dels integrants el divendres capvespre, es va decidir el dissabte canviar la ruta i van ser avisats pel responsable de la secció de les novetats.
Igualment va ser una ruta ben completa, amb 16 quilòmetres transitats, 8 hores de duració i quasi 1400 metres de desnivell (positiu i negatiu).
Aquí teniu les fotos cedides per en Pere Mas.

Camí de s’Alzinota morta – Trekking.

29 d’abril: Camí de s’Alzinota morta.

 
LLEGENDA SISTEMA MIDE:

 

Fotografies de l’excursió al puig de Lloseta (II)

L’amic Pere Escalas ens proporciona les fotos que va realitzar ahir de la sortida entre Mancor i Biniamar.

Fotografies de l’excursió al puig de Lloseta

Aquí teniu les fotos que ens cedeix en Javier Furones de l’excursió que es va fer en memòria de n’Arnau Amer pels redols entre Biniamar i Mancor de la Vall. El guia per a l’ocasió va ser en Joan Capellà.

Sant Jordi

Us recordem que la millor opció per comprar un llibre, avui dia de Sant Jordi, és comprar literatura de muntanya. En el nostre local del GEM (obert avui de 18 a 20 hores) disposem d’alguns exemplars de “Muntanyes de paper” d’en Joan Ensenyat, de “Cent escalades i un àngel” d’en Pere Llofriu, o altres. Fins i tot disposem de mapes de l’editorial Alpina. També us podem recomanar a Intersport Kenya o altres botigues especialitzades “Llibres i literatura de muntanya a l’illa de Mallorca d’en Miquel Rayó, o “Al·lots, avui hi ha festa- Secrets i confidències desconegudes del contraban mallorquí (1930-1990) d’en Tomàs Mut. O qualsevol dels llibres d’en Joan Carles Palos “20 rutes en família per Mallorca”. Però al cap i la fi, sempre literatura!

Fotografies de l’acampada

Aquest cap de setmana, dies 21 i 22 d’abril, en  Miquel Àngel ha ensenyat als nins tècniques de supervivència a la muntanya, alhora que han fet un bivac per la zona del coll d’Honor. Aquí teniu una petita mostra. A què s’ho han passat pipa?

  • blog_nofrissam_vectorized
    Permalink Gallery

    LA SERRA I EL PLA DES DEL RAIGUER. –HOMENATGE A ARNAU AMER–

LA SERRA I EL PLA DES DEL RAIGUER. –HOMENATGE A ARNAU AMER–

DIUMENGE, 22 d’ABRIL: LA SERRA I EL PLA DES DEL RAIGUER.
–HOMENATGE A ARNAU AMER–
 

Guia: Joan Capellà.
Responsable: Magdalena Coll.
Itinerari: Biniamar – puig de Lloseta – comuna de Biniamar – Biniatzent – Mancor de la Vall.

Completarem l’itinerari que l’enyorat Arnau Amer ens havia preparat, i que ja no va poder guiar.

Inscripció prèvia a Secretaria.
Sortida amb autocar a les 08.30 hores des de la plaça del Tub.
Preu: socis 11 €; no-socis 16 € (+5 € assegurança temporal, si escau.

0-1000 (Puig Roig) – 0

0-1000 (Puig Roig) – 0

LLEGENDA SISTEMA MIDE

 

Acampada 21-22 d’Abril: Supervivència 2.

ACAMPADA 21 – 22 D’ABRIL: SUPERVIVÈNCIA 2
– On anam?
Com ja férem l’any passat, en Miquel Àngel ens introduirà dins tècniques de supervivència. Anirem per la zona de Orient.

– Quan partim?
Aquesta vegada demanam als pares que ens acompanyin al Coll d’Honor, entre Bunyola i Orient. L’hora de quedada encara esta per confirmar però serà damunt les 18:00.

– Quan tornam?
Per la tornada també ens vendreu a cercar al mateix punt, confirmarem l’hora.

– Aspectes importants:

Duis per cuinar al foc. Ens ensenyarant tècniques de cuinar els aliments al foc

– – Altres :

Material: menjar, material per fer bivac (sac de dormir i esterilla), cantimplora, frontal o llanterna, roba, calçat de muntanya i xubasquero. POC PES!!!!

Preu: 5,00 €. Confirmar abans de dimecres 18. El meu telèfon és el 607 946 010 Joan Vicenç Pol

 

Viatges GEM

TRANSPIRENAICA 2018
Continua oberta la inscripció a la Transpirenaica 2018. Per formalitzar la inscripció s’han de bestreure 250 € abans del 30 d’abril.

 
VIATGE BULGÀRIA juliol 2018
La inscripció al viatge a Bulgària no queda formalitzada mentre no s’hagi fet el primer pagament (250 €). A partir d’aquest moment, la plaça estarà assegurada. També recordar que el bitllet d’avió s’ha de reservar amb la màxima antelació possible.