Com ja sabeu els dies 5, 6 i 7 de desembre durem a terme una nova edició de la travessa de la Serra, i van 35. Enguany, a causa de les especials circumstàncies sanitàries  haurem de modificar les nostres rutines travesseres.

Per començar hem reduït el nombre de participants. Tenim inscrites 22 persones i per tal de garantir les distàncies de seguretat dins el bus, l’hem reservat de 55 places. Com que la travessa es desenvolupa amb grups petits de 5-6 persones que van al mateix ritme, a la sortida farem dos grups de 10-12 persones que ben aviat s’aniram disgregant. Pel que fa a les aturades que farem el primer dia (berenar i dinar), evitarem juntar-nos més de 15 persones i així arribar escalonadament a Esporles, on el sopar i  la pernoctació – com ja sabeu- van a càrrec de cada persona. L’itinerari d’aquest dia serà Andratx- Coll de sa Gramola – Ses Fontanelles – Pas Gran – Ses Alquerioles – Pas d’en Ponce – Font des Quer- sitja de Son Fortuny – Coll d’Estellencs – Sa Campaneta – Son Noguera – Esporles (amb arribada devers les 18 hores).

El segon dia sortirem escalonadament d’Esporles (7’30 – 8 hores) i evitarem que els grupets superin les 10-15 persones. A Valldemossa procurarem no berenar al mateix bar per evitar aglomeracions, i el dinar també es farem en petits grupets. A Sóller dormirem al casal de Can Dulce, situat a la Gran Via, 15 (portar sac i estoreta). Com que diverses persones han comunicat que dormiran a casa de parents o amics, la pernoctació a Can Dulce es reduirà a 15 persones. Allà ens deixen tres sales grans on ens repartirem cinc a cada una i podrem mantenir sobradament les distàncies de seguretat. El sopar anirà a càrrec de cada participant . L’itinerari d’aquest dia serà el següent: Esporles – urbanització de Son Cabaspre – Mola de Son Pacs – Comuna de Valldemossa/Sa Baduia – Valldemossa – Ermita de Valldemossa – Ermites Velles – camí des Coll de Son Gallard – Camí des Cingles de Son Rul·làn – Deià – Camí de Castelló – Camí des Rost – Sóller (arribada devers les 17 hores).

El tercer dia serà llarg. Repetirem la sortida escalonada (7’30 ´8 hores) i les aturades les farà cada grupet en funció del ritme i les forces. L’arribada serà com sempre molt escalonada i enguany tornarem a acabar a  la plaça de Pollença (Club Pollença). Com sempre la tornada anirà a compte de cada participant.

L’itinerari d’aquest tercer dia serà Sóller – Biniaraix – Barranc de Biniaraix – l’Ofre – Font des Noguer – Son Nebot – Escorca – Lluc – Binifaldó – Font de Muntanya – Pi de Son Grua – Pollença. (Arribada entre les 16 i les 19 hores).

 

NO OBLIDEU DUR LES MASCARETES  I ANAU BEN EQUIPATS JA QUE LES PREVISSIONS SÓN DE MAL TEMPS (AIGUA FRED I NEU !!)